Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

SaS GraFouME. . . KaNoNiKa ! ! !

O παλμός των εκλογών καλά κρατεί , και η αγωνία για τους δημότες όλων των περιφερειών έχει φτάσει στο ζενίθ.

Η ομάδα μου έχει το ΘΕΜΑ και το γράφει με άκρως αποκαλυπτικό τρόπο...(τρώγοντας ένα γύρο κοτόπουλο απ ΄όλα χωρίς κρεμμύδι).

"Σήμερα η ημέρα μας ήταν και είναι φανταστική , ο ΉΛΙΟΣ έχει βγεί πιο ζωηρός απο ποτέ , η θερμοκρασιακές συνθήκες ζητούν κοντομάνικο και η θάλασσα σε περιμένει , ΆΡΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!


Πράγματι η ομάδα μου προβληματίστηκε αρκετά. Ποιός πήγε να ψηφίσει ΟΕΟ ; ; ;.

Την προηγούμενη Κυριακή είχαν οι δημότες ένα κόλλημα ψήφου το 42 % των ψηφοφόρων δεν πάτησαν το πόδι τους στα εκλογικά κέντρα , της ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ και το 35 % στην ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.
Το θέμα μας λοιπόν είναι ! ! !. Σήμερα αυτήν την κυριακή που οι υποψήφιοι δήμαρχοι και Περιφερειάρχες είναι πιο λίγοι ή  Μάλλον μεμονωμένοι των δύο κομμάτων ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ , πόσοι δημότες θα πάνε να ψηφίσουν ΟΕΟ ; ; ;.

Η ΟΜΑΔΑ βλέπει τραγική πτώση ποσοστιαίων μονάδων αγγίζοντας ακόμα και το 48 %  απώλειας ψήφου απο τους δημότες -ετεροδημότες.

ΑΥΤΟΙ που θα βγούν αύριο ΠΡΕΠΕΙ να είναι περίφανοι διότι βγήκαν καθαρά απο Πληρομένους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ , απο πολίτες ΠΟΥ ΖΟΥΝ σε 'να όνειρο ΡΟΥΣΦΕΤΙΚΗΣ αλληλεγγύης και τελος απο ΤΙΣ μικρές ηλικίες των 80 +.

Χαιρόμαστε που ξυπνάμε επιτέλους , χαιρόμαστε που η χώρας μας θα αλλάξει , αν όχι τώρα αλλά η ημέρα που θα μας παρακαλούνε πλησιάζει......

Κύριε Πολίτη μπορείς να διεκδικήσης αυτά που σου ανήκουν .............

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου