Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Κερδίστε Προσκλήσεις........


Το opencalendar εξασφάλισε για εσάς δωρεάν προσκλήσεις σε θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις. Συγκεκριμένα: Στείλτε e-mail στο tickets@opencalendar.gr με την παράσταση που σας ενδιαφέρει και κερδίστε προσκλήσεις για τους 'Stomp', το θέαμα καλλιτεχνικού πατινάζ 'Aladdin on Ice', την παιδική παράσταση 'Το χρυσό κλειδί' και για τη μουσική παράσταση της Γλυκερίας, του Κώστα Μακεδόνα και του Γιώργου Θεοφάνους

Τενεκέδες, κουβάδες, βαρέλια, σπιρτόκουτα, άδεια κουτάκια μπύρας, εφημερίδες, σκουπόξυλα, και παλιοσίδερα ακόμα και νεροχύτες ή κομμάτια παλιών αυτοκινήτων και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς γίνονται αυτοσχέδια όργανα μουσικής στα χέρια των  STOMP, οι οποίοι σκηνοθετούν ένα πολυ – θέαμα ήχου, κίνησης, σκηνικών, φωτισμού κλπ, που μαγεύει το κοινό. Κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Τρίτης  30 Νοεμβρίου.

Μετά τον Peter Pan και τον Bugs Bunny, τo Holiday on Ice επιστρέφει με ένα υπερθέαμα καλλιτεχνικού πατινάζ για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, τον 'Aladdin on Ice'. Κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις για τις 8 Δεκεμβρίου στις 20:00..

Το παιδικό θεατρικό έργο του Κώστα Τσιάνου, εμπνευσμένο από το ομώνυμο παραμύθι του Αλεξέι Τολστόι,Το χρυσό κλειδί' παρουσιάζει το Θέατρο Γκλόρια για τη σεζόν 2010 – 2011. Κερδίστε για όλη τη σεζόν από  2 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις του Σαββάτου στις 15:00.
Κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση της Γλυκερίας, του Κώστα Μακεδόνα και του Γιώργου Θεοφάνους την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και πέντε διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου